Bulizós nyaralás a Balatonon

Bárok, klubok és diszkók

Nyitóoldal > Éjszakai élet & Party
Éjszakai élet

Siófok, a partik fővárosa

A Balaton partján egy pörgős nyaraláshoz Siófok messze a legjobb választási üdülési célpont. A város legendás ezen a téren, főleg a nyári nyüzsgő éjszakai életéről, számos diszkóiról, klubjairól és éjszakai bárjairól és szabadtéri programjairól ismert. Siófokon számtalan zenei stílussal találkozhatunk, így ennek megfelelően várja szórakozni vágyó vendégei széles skáláját. Több nagyobb diszkó és az utóbbi években újra felkapottá vált Plázs várja az éjszakai élet szerelmeseit.

A szabad ég alat

Szabadtéri partik

Balaton Sound Fesztivál

Nem csak klubokban vagy diszkóban tombolhatja ki magát egy igazi „partyarc”, hanem a szabad nyári ég alatt is! Számtalan kisebbnagyobb rendezvényt szerveznek, már több éve a Balatonhoz.

A legismertebb a Balaton Sound. Több, mint 100 000 látogatóval ez az egyik legnagyobb szabadtéri fesztivál Magyarországon. Minden év július végén kerül megrendezésre a Balaton déli partján, a Zamárdi strandon. A jól ismert nemzetközi DJ-k, magyar lemezlovasok és különböző stílust képviselő előadóművészek és énekesek népes tábora több napon keresztül lépnek fel a fesztiválon.

Szinten minden nagyobb üdülőhelyen koncertek és élő zenei programokat szervezne többek között a Balatonfűzfői Beach Fesztivált, a Nagyon Balaton rendezvénysorozata, a Plázs Siófok vagy Fonyódon a Retro Balaton Fesztivál.

Kép: Kurkoe által (Saját munka) CC BY-SA 3.0 vagy GFDL a Wikimedia Commonson keresztül

Diszkók

A legjobb klubok

A Balaton északi és déli partján található legjobb klubok és diszkók ajánlója, a teljesség igénye nélkül.

Black Magic Balatonmáriafürdő

Balatonmáriafürdő, déli parton Black Magic Keszeg utca 12
8647 Balatonmáriafürdõ
Tel.: +36 85 37 67 47
Web: Black Magic Disco

Megtekintés a térképen

Club of Colors Keszthely

Keszthely, északi parton Club of Colors Tapolcai út 55
8360 Keszthely
Facebook: Club of Colors

Megtekintés a térképen

Club Bastille Balatonboglár

Club Bastille Platán tér 1
8630 Balatonboglár
Tel.: +36 70 944 0803
Web: Club Bastille

Megtekintés a térképen

Buli a Balaton vizén

Diszkó hajók

Diszkó hajó a Balatonon

A parti hajók rendszeresen közlekednek a Balaton 10-12 településen kizárólag a nyári szezonban július közepétől augusztus végéig. A diszkó hajók túrája másfél és két és fél óra között szokott tartani. A teljesen fedélzeten szól a zene és úgy érezheti magát a látogató, mint egy szabadtéri fesztivál során, de kisebb tömeggel párosulva. Tipikusan inkább a slágeresebb zenék szólnak a hajókon, de ki lehet fogni a zenei ízlésünkhöz jobban passzolót is. A kikötőkben a helyszínen körülbelül 2-3000 Ft-ért kaphatóak a jegyek, de az aktuális jegyárakról és indulásokról az adott kikötő információs vonalán célszerű tájékozódni.

Balaton – Témák
Vegye fel velünk a kapcsolatot

(+36) 83/950-262

/Nyaralo24