Balatonmáriafürdö

Családi nyaralás a déli parton

Nyitóoldal > Balaton > Üdülőhelyek > Máriafürdö
Üdülőhely
Balatonmáriafürdö

Balatonmáriafürdő a vízparton található nyaraló település mintegy ezer lélekszámmal, azonban nyáron a nyaralóvendégek száma a többszörösével meghaladja az állandó lakosságét.

Ajánlott nyaralóink

Már 19714 Ft

Apartman Maria 6d

Balatonmariafürdö
4 fő
50 m
Már 42000 Ft

Apartman Maria 96d

Balatonmáriafürdö
4 fő
50 m
Már 25714 Ft

Apartman Maria 31d

Balatonmariafürdö
4 fő
400 m
Már 19714 Ft

Apartman Maria 6b

Máriafürdö
4 fő
50 m
Már 31429 Ft

Nyaralóházfél Maria 16a

Máriafürdö
6 fő
350 m
Már 26857 Ft

Nyaralóház Maria 110

Balatonmariafürdö
4 fő
600 m
Már 28286 Ft

Nyaralóház Maria 75

Mariafürdö
4 fő
250 m
Már 28286 Ft

Nyaralóházfél Maria 48

Balatonmariafürdö
3 fő
150 m
Máriafürdö

Vízparti település a déli oldalon

Balatonmáriafürdő strand

Balatonmáriafürdő a Balaton délnyugati részén terül el és a szomszéd településsel, Balatonkeresztúrral egy egységet képez olyannyira hogy a polgármesteri hivatalok is egy épületben találhatóak. Balatonmáriafürdőn egy nagy strand található és több kisebb, vízlejáróval. A településen található egy kisebb vitorláskikötő ahonnan például kirándulni lehet az északi partra illetve a diszkó rajongóknak hetente kétszer diszkó hajó indul.

Hasonlóan Balatonmáriafürdőtől keletre fekvő szomszédtelepüléséhez Balatonfenyveshez itt is minden lehetséges és megtalálható egy jól sikerült nyaraláshoz - a strandon az aktív kikapcsolódástól az éjszakai életig. Az éttermek, pizzériák mellett a hagyományos csárda sem hiányozhat. Nyáron számos fesztivál és rendezvény kerül a kínálatba, a művészetek kedvelői pedig kiállításokra járhatnak.

Balatonmáriafürdö

Fürdés és pihenés

Napelmente Balatonmáriafürdőn

A kis vitorláskikötő mentén gyönyörű új móló épült. Innen szép időben pompás naplementéket figyelhetünk meg. Közvetlenül mellette van egy kicsi, de gondozott szabadstrand néhány büfével. A víz itt különösen sekély, annyira hogy a gyerekek egyedül is tudnak a vízben játszani.

Esténként be lehet ülni Balatonmáriafürdő központjában található számos étterem, fogadó vagy bárok egyikébe. Továbbá a Balaton déli partjának egyik legnagyobb diszójában a Black Magicben lehet szórakozni és végigbulizni az éjszakát.

Üdülőhelyek az északi parton
Üdülőhelyek a déli parton
Vegye fel velünk a kapcsolatot

(+36) 83/950-262

/Nyaralo24