Tulajdonosok részére

Levesszük a válláról a vendégszervezéssel járó munkát

Nyitóoldal > Tulajdonosok részére

Ajánlatunk felkeltette érdeklődését?

Akkor tegye meg az első lépést a sikeres vendégszervezés irányába és vegye fel a kapcsolatot irodánkkal! Cégünk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik nyaralóházak bérbeadásával!

Töltse ki a kötelező piros mezőket.
Az adatvédelmi irányelveinkkel összhangban az Ön adatait természetesen bizalmasan kezeljük.
Telefon: (+36) 83 950-262
Az ön igényes szállása a Nyaraló24.hu-n

Több vendéget szeretne?

Ha Ön minőségi, igényes szálláshellyel rendelkezik és a jövőben egy sikeres nyári szezont szeretne zárni, ne várjon tovább! Kérjük, vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal, aki tájékoztatja Önt a további részletekről.

Cégünk tulajdonosai és partnerei több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek szállások kiadásában a hazai és kifejezetten a német nyelvű piacokon. Nemzetközi tapasztalatainknak is köszönhetően sikeresen üzemeltetünk több szállást, vendégeinket kornak megfelelő módon tájékoztatjuk, naprakészek vagyunk a szálláskiadás adminisztratív teendőivel kapcsolatban. Ezenkívül az online marketing területén szerzett tapasztalataink a biztosítékok arra, hogy szálláshelyére vendéget tudjunk - szakmailag is profi - csapatunk által közvetíteni. Szálláshely tulajdonosaink hűsége is bizonyítja a sikeres vendégszervezést és együttműködést.

Miért a Nyaraló24.hu ?

Bízza háza kiadását profi csapatra!

Szállás kiadás

Weboldalunk jó helyen szerepel a Google keresőjében, ezáltal a Balaton iránt érdeklődő magyar szállást keresők, potenciális érdeklődők találnak rá a mi oldalunkra, kínálatainkra és így az Ön nyaralójára is. Az oldal mögött profi, nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező marketinges, programozói és SEO csapat áll. A legkeresettebb ingatlanok telítettsége az utóbbi években elérték a 16-18 hetet. Kínálatunkat csak korlátozott számban kívánjuk bővíteni, kizárólag igényes (új építésű, illetve korszerűen felújított), jó minőségű ingatlanokat keresünk.

Szolgáltatásaink között szerepelnek a következőek: - Megbeszélés szerint ingatlanjának profi fényképező géppel való fotózása utómunkával - Külső és belső videók készítése utómunkával - Megjelenése teljesen díjmentes - Jutalékot nem számítunk fel az ön szállásdíjából