Művészetek Völgye Fesztivál-2021

Hamarosan megnyitja kapuit a jubileumi 30. Művészetek Völgye Fesztivál Kapolcs- Taliándörögd- Vigántpetenden.10 nap zsongás szegi meg a Veszprém megyei települések nyugalmát.


Lesz itt minden, mint szokták mondani, szem szájnak ingere…de hozzátenném a fül testrészünket is, hiszen a rengeteg zenei élménynek elsősorban az a befogadója. A komoly zenétől a könnyű zenéig, a meg-megálló utcazenészektől a híres nevezetes fellépőkig, DJ-ig, a bábszínháztól a nagy színház világáig itt minden megtalálható.

Kapolcsi kirakodóvásár

Bármi, amit a képzelet „művészetként” határoz meg, arra itt biztos rátalálsz.


Kiállítások, előadások, keramikusok, fafaragók, festőművészek, kovácsok, (és még sorolhatnám) művei tarkítják a vásári forgatagot.

Autentikus étterem Kapolcson
Mellé hangulatos éttermek, kitelepült büfék és italozók színesítik a programot.

2021.07.23.-08.01. között 10 nap újra a Völgyben.

https://www.muveszetekvolgye.hu/

Tavalyi jubileumi fesztivált sajnos a pandémia felülírta, de annál nagyobb lendülettel, szeretettel szervezték az idei programot a szervezők.
Összesen 2067 program vár az idei résztvevőkre, amely között mindenki megtalálja a számára legérdekesebbet.
A legkisebbektől a legnagyobbakig mindenkire gondoltak a szervezők:

  • családi programok
  • sportprogramok,
  • hagyományőrzés,
  • beszélgetések,
  • workshopok,
  • filmművészet, és még sorolhatnám mennyi minden várt itt Rád is!

Az első fesztivált 1989. júliusában rendezték meg, melynek kitalálója Márta István zeneszerző volt, aki 25 évig volt ennek házigazdája. A összművészeti esemény jelenlegi igazgatója Oszkó-Jakab Natália, üzletasszony.

Művészetek Völgye megközelíthetősége:

74-es főúton Tapolcát Veszprémmel összekötő úton található a település, a Káli medence Tájédelmi körzet szélén. Könnyen elérhető busszal is. A fesztivál idején a települések között „Csigabuszok” (többszöri helyszínek közötti buszjárat) járnak, segítve a résztvevők közlekedését.

Jó tudni, több előadás/koncert fizetős, akár a helyszínen napijegy váltásával, a rutinos résztvevők pedig bérletek megvásárlásával (internetes elővásárlás, helyszíni vásárlás) vehetnek részt ezeken a műsorokon.

A több napos résztvevők több szálláslehetőségből választhatnak, de jó előre gondolkodni, hiszen a fesztivál nagy látogatottságáról híres.

A művészetek, koncertek mellett nagy hangsúlyt kapnak az ÖKO programok, illetve a sportprogramok is, vagy akár ezeknek ötvözése.

Tehát ne feledd: 2021.07.23.- 08.01. Művészetek Völgye Fesztivál- Légy részese Te is a csodának!!!