Így ne legyen rémálom a kutyás nyaralás

A kutyás nyaralással kapcsolatban segítünk neked ebben a rövid cikkben, hogyan ne legyen rémálom egy kutyás nyaralás. Ahogy fejlődik kicsiny országunk, úgy fejlődnek az állattartók is. Hiszen egyre többen nem csupán ugató kerti dísznek (vagy cica esetén egerészőnek) látják őket, hanem igazi családtagnak.

És mivel családtagok, így sokak számára természetes, …

Tovább
Jónak lenni jó…

Egy ismerősünk hívta fel a figyelmünket Kiss Orsi lelkiismeretes tevékenységére itt a Balaton mellett Balatonkeresztúron. Többed magával szabadidejében és saját költségen segít a gazdátlan állatokon, főleg cicákon. Az árva, elkóborolt házi kedvencek megmentőjét jól ismerik több Facebook csoportban is, ahol megosztásaival segíti a kétségbe esett gazdák kedvenceinek megtalálását.

Cica

A bájos

Tovább
Szép-kártya zsebei 2022. szeptember 30-ig


A kormány döntése értelmében a cafeteriát igénybe vevő személyek bárhova felhasználhatják a SZÉP-Kártyájukon szereplő összegeket a 2022. szeptember 30. dátumig.

Koronavirus.gov.hu

Ezen kívül Tállai András államtitkár hozzá tette, hogy az elmúlt években a cafeteria túlnyomó rész – 70 százaléka – a vendéglátás alszámlára került feltöltésre. További 10 százalék szabadidő alszámlára …

Tovább
Nyereményjáték a Facebookon!

Fantasztikus lehetőséget kapnak azok, akik a Nyaraló24 Facebook oldalát meglátogatják. Egy egyszerű kérdésre keressük a választ csupán, melyet hozzászólásként kell a bejegyzéshez írni:

Mi cégünk szlogenje?

Annyit azért elárulhatunk, hogy nagyon nem kell mélyre ásni az oldalunkon, sem szemfülesnek lenni ahhoz, hogy ezt az egyszerű kérdést meg tudja válaszolni a …

Tovább
Utazás védettségi igazolvánnyal

Utazás védettségi igazolvánnyal már lehetséges!

Orbán Viktor miniszterelnök bejelentése szerint amint elérjük a 4 milliós beoltott után megnyithatnak a különböző szolgáltatók. Ezeket a szolgáltatókat azonban a védettségi igazolvánnyal rendelkezők vehetik egyenlőre igénybe.

Cikkünk írásakor 2021. április 26-án – mely a szállásfoglalással kapcsolatban igen fontos információkat tartalmaz – a jelenleg …

Tovább