Szép-kártya zsebei 2022. szeptember 30-ig


A kormány döntése értelmében a cafeteriát igénybe vevő személyek bárhova felhasználhatják a SZÉP-Kártyájukon szereplő összegeket a 2022. szeptember 30. dátumig.

Koronavirus.gov.hu

Ezen kívül Tállai András államtitkár hozzá tette, hogy az elmúlt években a cafeteria túlnyomó rész – 70 százaléka – a vendéglátás alszámlára került feltöltésre. További 10 százalék szabadidő alszámlára és a maradék 20 százalék szálláshely alszámlára került.

SZÉP Kártya Balaton

A Nyaraló 24 elfogadja az OTP, K&H illetve MKB SZÉP kártyákat

Nézze meg házainkat!

Az egyes alszámlákra megérkező összegeket így a kedvezményezettek bármilyen szolgáltatásra fel tudják használni. Például a vendéglátás alszámlán összegyűlt összeget akár fürdő, uszodabérlet, illetve nem utolsó szempontból akár szállásdíj fizetésére is elkölthetik a következő év szeptemberének végéig.

A Nyaraló 24 ezen kívül egy újabb szolgáltatással kedveskedik ügyfelei számára. 2021. szeptember 30-tól Magyarország vezető három SZÉP-Kártya elfogadó bankjával szerződést kötött, így a szállásfoglaló vendégek a – teljes szállásdíj összegének egy jelentős részét – a helyszíni szállásdíj összegét akár SZÉP-Kártyával is kifizethetik.

Szép-kártya zsebei 2022.

Fizesse nyaralását

SZÉP-Kártyával!

Ez előnyt jelent mindenki számára, hiszen segítünk ügyfeleinknek – legyen az a szállást foglaló vendég, vagy a szálláshelyet üzemeltető partnerünk -, a SZÉP-Kártyával való fizetés estén együtt járó technikai és adminisztratív procedúrát díjmentesen átvállaljuk.
Szállást kiadókat a SZÉP-Kártya bankok által meghatározott 3,6%-n kívül egyéb költség nem terheli. Szálláskereső ügyfeleink részére a tranzakció természetesen díjmentes.

Bővebb információkért kattintson ide. Vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén.