Jónak lenni jó…

Egy ismerősünk hívta fel a figyelmünket Kiss Orsi lelkiismeretes tevékenységére itt a Balaton mellett Balatonkeresztúron. Többed magával szabadidejében és saját költségen segít a gazdátlan állatokon, főleg cicákon. Az árva, elkóborolt házi kedvencek megmentőjét jól ismerik több Facebook csoportban is, ahol megosztásaival segíti a kétségbe esett gazdák kedvenceinek megtalálását.

Cica

A bájos kis kedvencek sok örömteli percet okoznak gazdáiknak

A Bársonytalp-Zala és a Civilek az Állatokért Egyesület – Marcali egyesületeivel közösen dolgoznak azon, hogy minél kevesebb elkóborolt, gazdátlan állatra várjon a szomorú akár végzetes kimenetelül élethelyzet. Több esetben régi épületekben megbújó állatokat is felkeres, ételt visz nekik.

A két állatvédő egyesülettel is együtt dolgozó Kiss Orsi jelenleg egyiknek sem tagja.

Magánéletben angol tanárként dolgozó segítőt sajnos az SZJA adó 1% felajánlásával nem lehet támogatni. De a civilként, önerőből és lelkiismeretből végzett munkát akár konzervekkel, pénzadományokkal is segíthetjük. Így tettünk mi is! Úgy gondoltuk, hogy egy csekély összeggel segítjük Orsi tevékenységét, melyből az állatoknak pontosan azokat tudja megvásárolni amire a legnagyobb szükségük lehet.


Cégünk Kiss Orsi munkásságát elismerve 50.000 Ft adománnyal járult hozzá az áldozatos tevékenységhez!


Ha ön is úgy gondolja szeretne segíteni a gazdátlan állatokon, hogy új családra leljenek támogassa Kiss Orsit, illetve a két szervezetet akár az adója 1% felajánlásával.

Bársonytalp-Zala
Civilek az Állatokért Egyesület – Marcali
Kiss Orsi

További érdekességeket talál a Nyaraló 24 – Blog oldalain.