Így ne legyen rémálom a kutyás nyaralás

A kutyás nyaralással kapcsolatban segítünk neked ebben a rövid cikkben, hogyan ne legyen rémálom egy kutyás nyaralás. Ahogy fejlődik kicsiny országunk, úgy fejlődnek az állattartók is. Hiszen egyre többen nem csupán ugató kerti dísznek (vagy cica esetén egerészőnek) látják őket, hanem igazi családtagnak.

És mivel családtagok, így sokak számára természetes, …

Tovább
Pincekert Vendéglő Balatonkeresztúr

2021 májusában újranyitott a Pincekert Vendéglő Cser Zoltán séf vezetésével. Az étterem közvetlenül a 7-es út mellett található, ahol a Balatoni hangulat mellett valódi magyaros ízekkel várják a kedves vendégeket.

Vegetáriánus étel

Az ide látogatók minden igényét kiszolgálják, legyen az vegetáriánus vagy akár húsimádó.

  • Étlapján kitűnő kézműves hamburgerek, levesek, hal és vadételek
Tovább
Koloska-völgyi Vadaspark

A Koloska-völgyi Vadaspark, mely Balatonfüred környékén kirándulóknak télen és nyáron is jó program lehetőséget kínál a Koloska-völgy mélyén kialakított vadaspark. Balatonfüred mellett a Koloska csárda közelében, közvetlenül a Koloska patak mellett nyújtózik el. Több mint két hektáros területen a magyar állam tulajdonában van, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság kezelésében, mint

Tovább
Jónak lenni jó…

Egy ismerősünk hívta fel a figyelmünket Kiss Orsi lelkiismeretes tevékenységére itt a Balaton mellett Balatonkeresztúron. Többed magával szabadidejében és saját költségen segít a gazdátlan állatokon, főleg cicákon. Az árva, elkóborolt házi kedvencek megmentőjét jól ismerik több Facebook csoportban is, ahol megosztásaival segíti a kétségbe esett gazdák kedvenceinek megtalálását.

Cica

A bájos

Tovább
Folly Arborétum

Folly Arborétum a Badacsony oldalában, Ábrahámhegy felől a 71-es útról lekanyarodva, a Kápolnavölgyi úton keresztül érhető el.
Az ide vezető út eléggé keskeny és egysávos. A főútról lekanyarodva egy dombon kell felfele haladni, néhány helyen nagyon meredek az út.

Az arborétum egy gyönyörű és nagyon különleges hely ahol nem csak

Tovább
Szép-kártya zsebei 2022. szeptember 30-ig


A kormány döntése értelmében a cafeteriát igénybe vevő személyek bárhova felhasználhatják a SZÉP-Kártyájukon szereplő összegeket a 2022. szeptember 30. dátumig.

Koronavirus.gov.hu

Ezen kívül Tállai András államtitkár hozzá tette, hogy az elmúlt években a cafeteria túlnyomó rész – 70 százaléka – a vendéglátás alszámlára került feltöltésre. További 10 százalék szabadidő alszámlára …

Tovább
Művészetek Völgye Fesztivál-2021

Hamarosan megnyitja kapuit a jubileumi 30. Művészetek Völgye Fesztivál Kapolcs- Taliándörögd- Vigántpetenden.10 nap zsongás szegi meg a Veszprém megyei települések nyugalmát.


Lesz itt minden, mint szokták mondani, szem szájnak ingere…de hozzátenném a fül testrészünket is, hiszen a rengeteg zenei élménynek elsősorban az a befogadója. A komoly zenétől a könnyű zenéig, …

Tovább
Nyereményjáték a Facebookon!

Fantasztikus lehetőséget kapnak azok, akik a Nyaraló24 Facebook oldalát meglátogatják. Egy egyszerű kérdésre keressük a választ csupán, melyet hozzászólásként kell a bejegyzéshez írni:

Mi cégünk szlogenje?

Annyit azért elárulhatunk, hogy nagyon nem kell mélyre ásni az oldalunkon, sem szemfülesnek lenni ahhoz, hogy ezt az egyszerű kérdést meg tudja válaszolni a …

Tovább
Bélapi pihenőhely – Balatongyörök

A Bélapi pihenőhely Balatongyörök központjától 1,5-2 kilométer távolságra található, személyautóval könnyen megközelíthető pihenő kiránduló hely. Erdei túrák kiindulóhelyeként, illetve családok hétvégi programjainak nyújt kitűnő helyszínt, tűzrakó helyeivel, padjaival és focipályával az erdő szélében.

Út a kék-túra útvonalhoz

A Keszthelyi- hegységben halad az országos kék-túra útvonal, a pihenőtől 45 perc sétára

Bővebb infó: https://www.turistautak.hu/

A …

Tovább
Balatoni kerékpárút

A Balatoni kerékpárút a maga 206 km-es hosszával először 1993-ban kezdett épülni, számos településen keresztül halad. Három megyén keresztül kerekezhetünk: Zala, Veszprém és Somogy. Az útminősége nagyon változatos szakaszokból áll. Van kényelmes kétsávos és sávelválasztós vagy kerékpározásra alkalmas közút. De olyan is van ahol az út menti gaz, gyökérzet már …

Tovább